Animal Cuts - Опаковки - 42 пакета

150,18 лв.
С вкл. данък / Срок на годност: 2026-06-30
REF:039442130099

Количество
Наличен

 

Общи условия

 

Условия за доставка

 

Методи за плащане

За бодибилдърите всички мускули на света означават малко, ако са покрити със слоеве телесни мазнини. Идва време, когато това, което е изградено и трудно спечелено чрез най-големите тежести и най-интензивните тренировки, трябва да бъде показано на света. Ще има строги диети на хоризонта, сериозно кардио в бъдещето ви. Но може да е необходимо нещо допълнително, за да се получи този зърнест, набразден вид на гравирана мускулатура. Тогава добавяте Animal Cuts.

Animal Cuts е завършен отгоре надолу. Той е насочен към много аспекти на процеса на рязане. Той включва осем комплекса: (1) термогенен комплекс; (2) метаболитен комплекс; (3) тиреоиден комплекс; (4) диуретичен комплекс; (5) ноотропен комплекс; (6) кортизол-инхибиращ комплекс; (7) комплекс за потискане на апетита; и (8) нашият специален комплекс за бионаличност.

Термогенезата повишава телесната температура и осигурява източник на използваема енергия за тялото. Animal Cuts включва мощни термогеници, които могат да помогнат за повишаване на естествената способност на тялото да изгаря натрупаните телесни мазнини, като същевременно щади чиста маса (мускул), собствената пещ за изгаряне на мазнини в тялото.

От метаболитна гледна точка , Animal Cuts съдържа: екстракт от зелен чай, екстракт от чай oolong, екстракт от бял чай и екстракт от черен чай, всичко е описано тук. По-бързият метаболизъм се равнява на по-малко калории, които се съхраняват като телесни мазнини. Съединенията, предназначени да повишат метаболизма, могат да означават разликата между успеха и провала.

Когато става въпрос за премахване на излишната вода, натрупана под кожата (вида, който ви придава онзи „мек“ вид), Animal Cuts е изключително ефективен. Проблемът с повечето диуретици е, че те често изчерпват ключови електролити в тялото, включително калий. Когато това се случи, вашите мускули губят своята помпа и размер. За разлика от други продукти, Animal Cuts съдържа и калий-съхраняващи билки, които помагат за запазване на мускулната пълнота. Диетата е стресираща. Диетата може да предизвика освобождаването на хормона на „стреса“ кортизол. Високите нива на кортизол могат да опустошат естественото производство на хормони и всъщност да изядат чистите мускули. Това е точно обратното на това, което бодибилдърите искат, особено когато тялото вече е в изтощено състояние от намален калориен прием. Animal Cuts има уникален комплекс за инхибиране на кортизола (включително патентован SerinAid), който е предназначен да помогне за намаляване на производството на кортизол, позволявайки на тялото ви да остане в по-положителна анаболна среда.

И накрая, три допълнителни компонента допълват мощната формула на Animal Cuts. Първият от тях е ноотропен комплекс, който съдържа съставки, предназначени да помогнат за поддържане на правилната мозъчна химия и също така позволяват по-добър фокус и повишена бдителност по време на тренировка. Друго предимство на ноотропите е повишеното снабдяване на мозъка с кислород и увеличаването на производството на невротрансмитери и невромускулната ефективност.

Вторият от последните компоненти на Animal Cut са CCK бустери („потискащи апетита“). Animal Cuts съдържа естествени съставки, които спомагат за намаляване на желанието за захар и въглехидрати. Ако сте културист, тогава знаете колко силни могат да бъдат тези желания, особено по време на подготовката. Така че от само себе си се разбира, че е много по-лесно да поддържате диета чиста, когато „хапките“ са държани на разстояние.

И накрая, включихме съединения, предназначени да доставят по-ефективно активните съставки (включително патентования Bioperine) в Animal Cuts. Това е комплексът за бионаличност. За тази цел се използват естествени съединения като гингероли, шогаоли, 6,7-дихидроксибергамотин, нарингин, кверцетин и други подобни. Няма смисъл да губите нито един милиграм от активните вещества, открити в Animal Cuts.

Всяка удобно дозирана „опаковка“ Animal Cuts доставя близо 8500 милиграма чиста, активна сила на раздробяване. С подходяща диета, упражнения и Animal Cuts целта ви за косене ще бъде постигната по-бързо от всякога. Независимо дали за състезание на сцената или просто за състезание със себе си – най-важното от всичко, Animal Cuts ви пази.


Universal Nutrition
Animal Cuts, Packs - 42 опаковки
Хранителна добавка под формата на капсули, съдържаща кофеин, аминокиселини, плодови и билкови екстракти
Хранителни данни
Размер на порция: 1 опаковка
Порции в опаковка: 42
< div>
 
Количество
На порция
%RI*
Стимулантен комплекс
750 mg
 
Безводен кофеин
183 mg
 
Кола ядки на прах (семена)
183 mg
 
Гуарана на прах (семена)
183 mg
 
Йерба мате на прах (лист)
183 mg
 
Екстракт от малина
18 mg
 
Метаболитен комплекс
750 mg
 
Екстракт от листа на зелен чай (полифеноли/EGCG)
300 mg
 
Екстракт от листа на чай Oolong (полифеноли)
300 mg
 
Екстракт от листа на черен чай (полифеноли)
75 mg
 
Екстракт от кафеени зърна (полифеноли)
60 mg
 
Екстракт от листа на бял чай (полифеноли)
15 mg
 
Тиреоиден комплекс
350 mg
 
L-тирозин
245 mg
 
Екстракт от маслинови листа (олеуропеин)
100 mg
 
Salvia Officinalis на прах (листа)
5 mg
 
Водоотделящ комплекс
800 mg
 
Корен от глухарче на прах (тараксол, тараксерол)
350 mg
 
Корен от коприва на прах
350 mg
 
Корен от репей
25 mg
 
Бучу листа
25 mg
 
Плодове от хвойна на прах
25 mg
 
Семена от целина
25 mg
 
Ноотропен комплекс
500 mg
 
Готу Кола (надземни части)
225 mg
 
Холин (като битартрат)
225 mg
 
Bacopa Monniera на прах (бакопазиди A & B) (листа)
50 mg
 
Кортизол инхибиращ комплекс
300 mg
 
Екстракт от корен на ашванганда (Withanolides)
223 mg
 
Panax ginseng (корен)
75 mg
 
Фосфатидилсерин
1,50 mg
 
Екстракт от кора на магнолия
0,50 mg
 
CCK Boosting Complex
301 mg
 
Psyllium Husk (семена)
300 mg
 
Ябълков пектин (плод)
0,50 mg
 
Канела (кора)
0,50 mg
 
Комплекс за бионаличност
500 mg
 
Корен от джинджифил (Gingerols, Shogaols)
220 mg
 
Кайен на прах (плодове)
170 mg
 
Грейпфрут на прах (6,7-дихидроксибергамотин) (кора)
59,50 mg
 
Кверцетин
25 mg
 
Нарингин (цитрус)
25 mg
 
Екстракт от Piper Nigrum
0,50 mg
 

*Процентните дневни стойности се основават на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от нуждите ви от калории.

Съставки: Комплекс за отделяне на вода, стимулиращ комплекс, метаболитен комплекс, ноотропен комплекс, комплекс за бионаличност, комплекс за щитовидна жлеза, прах от корен от коприва, прах от корен от глухарче (тараксол, тараксерол), комплекс за повишаване на CCK, люспи от псилиум (семена), екстракт от листа на зелен чай (полифеноли/EGCG), екстракт от листа на чай Oolong (полифеноли), инхибиращ кортизол комплекс, L-тирозин, холин (като битартрат), готу кола (надземни части), екстракт от корен на ашванганда (витанолиди), корен от джинджифил (джингерол, шогаол), Йерба мате на прах (листа), гуарана на прах (семена), кола ядки на прах (семена), безводен кофеин, кайен на прах (плодове), екстракт от маслинови листа (олеуропеин), Panax ginseng (корен), екстракт от листа на черен чай (полифеноли), Екстракт от кафеени зърна (полифеноли), грейпфрут на прах (6,7-дихидроксибергамотин) (кора), бакопа мониера на прах (бакопазиди A и B) (листа), нарингин (цитрус), кверцетин, семена от целина , Бучу листа, плод на прах от хвойна, корен от репей, екстракт от малина, екстракт от листа на бял чай (полифеноли), прах от Salvia Officinalis (листа), фосфатидилсерин, екстракт от Piper Nigrum, канела (кора), ябълков пектин (плод), екстракт от кора на магнолия

Други съставки: желатин (сулфити), дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, титанов диоксид, соя, FD&C синьо #1, FD&C червено #40, FD&C жълто #6, FD&C жълто #5. Произведено в GMP съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, фъстъци, ядки i>, риба, миди и пшеница.

Препоръчителна употреба: Приемайте по 2 опаковки на ден в продължение на 3 последователни седмици, 1 опаковка при събуждане и усилвател; другото 4-6 часа по-късно. Следвайте цикъл от 3 седмици u201conu201d, 1 седмица u201coffu201d. След почивната седмица можете да го пуснете отново. Стимулиращият комплекс е в червената капсула & Water Shedding Complex е в сините капсули.

Предупреждения: Не се използва от лица под 18 години. Консултирайте се с лекар преди да използвате този продукт. Ако имате или имате фамилна анамнеза за сърдечно заболяване, заболяване на щитовидната жлеза, чернодробно заболяване, бъбречно заболяване, диабет, високо кръвно налягане, повтарящи се главоболия, депресия или други психиатрични състояния, глаукома, затруднено уриниране, уголемяване на простатата, гърчове, ако използвате инхибитор на моноаминооксидазата (МАО), антидепресанти или други лекарства, хранителни добавки, лекарства с рецепта или лекарства без рецепта, консултирайте се с лекар. Прекратете употребата две седмици преди операцията. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Не превишавайте препоръчваната доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Съдържа кофеин. Да не се използва в комбинация с други кофеинови продукти. Съхранявайте на хладно и сухо място.rВисоко съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни или кърмачки.
Тип единица: Пакети
Нето тегло: 330g
ID на продукта (SKU): P331
Не използвайте като заместител на балансирано и разнообразно диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте далеч от деца.
Страна на произход: САЩ
 
039442130099
608 Артикула

No customer reviews for the moment.

Panel Tool

Да Не

Редактор на теми на живо

Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

 • Прикачен файл
 • Позиция
 • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Регистрирай нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте Или Нулирайте паролата