Freak Show - Legendary Series - 180 капс ✔️ belle.bg

Freak Show - Legendary Series - 180 капс

94,16 лв.
С вкл. данък / Срок на годност: 2025-08-31
REF:850029555179

Количество
Последна наличност

 

Общи условия

 

Условия за доставка

 

Методи за плащане

Не е ли удивително колко бързо въглехидратите се превърнаха във „враг“? Истината е, че ако търсите печалби, имате нужда от качествени въглехидрати, които да ви помогнат да изградите максимални мускули. В крайна сметка въглехидратите са предпочитаният източник на гориво за тялото. Това е енергията, която вашите мускули използват, за да ви захранват през вашите тренировки. Работата е там, че има твърде много въглехидрати и рискувате излишъкът да се складира като мазнина. Въпросът е как можете да ядете въглехидратите, от които се нуждаете, без да се страхувате от натрупване на мазнини?

Анаболна сила

Ключът към това какво се случва в тялото, когато ядете много въглехидрати, се крие в собствените хормони на тялото. Инсулинът е един от основните анаболни хормони на тялото и някои ще кажат, че е най-мощният - да, дори по-мощен от тестостерона. Може и да е така, но инсулинът е като нож с две остриета - може да реже и в двете посоки. Въпреки анаболната си сила, яжте твърде много въглехидрати през деня, особено прости въглехидрати, и резултатът ще бъде инсулинови скокове - което означава натрупване на мазнини. Това не е сценарият, който искаме!

Ах, но каква анаболна сила! Инсулинът контролира как клетките в тялото ви абсорбират и използват хранителни вещества, като въглехидрати и протеини. Освен това има силна роля в процеса на синтез на протеини. Когато ядете въглехидрати, те не само помагат на процеса на мускулен растеж, но също така изтеглят вода в мускулите ви, което помага да създадете онзи пълноценен вид, който всеки културист иска да види! Така че въглехидратите сами по себе си не са проблем - това, което инсулинът прави, когато ядете твърде много въглехидрати, е проблем.

Най-мощният наличен имитатор на инсулин

Какво ще стане, ако можете да използвате продукт, който може да оползотвори тези излишни въглехидрати за мускулен растеж и попълване на гликоген вместо складиране на мазнини? Сега можете, благодарение на Rich Piana 5% Nutrition!

Оставете го на 5% Nutrition, за да създадете иновативна формула, която имитира силата на инсулина без недостатъци – представяме ви Freak Show! Знаете 5% Nutrition – разбира се, можете да очаквате епично дозиране, като използвате само ефективни съставки, предназначени да накарат тези допълнителни въглехидрати да направят това, което искате.

Действащи съставки

Тиамин (B1) 100 mg - Член на семейството на витамини B комплекс, тиаминът е от съществено значение за метаболизма на въглехидратите, както и на BCAA. (1) Една от функциите на тиамина е да се свързва с АТФ, за да образува тиамин дифосфат, който е коензим, участващ в метаболизма на въглехидратите. Освен това, този коензим играе роля в използването на пентозата в хексозо монофосфатния шънт, който е алтернативен път на окисление на глюкозата.

Gymnema Sylvestre 1000 mg - Тази мощна билка, повишаваща инсулина, произхожда от Индия и помага да се поддържат нивата на кръвната захар стабилни, както и да вкарва въглехидрати в мускулните ви клетки, което също извлича много вода за безумна мускулна пълнота и има изследвания, които го подкрепят нагоре.(2)

Дадохме ви огромна доза от 1 g - не бихме я получили по друг начин!

Банаба на прах 500 mg – Това е една от най-мощните налични билки, когато става дума за имитатори на инсулин, тъй като може да подобри доставянето на глюкоза до мускулите ви, което означава повече енергия, която да ви захранва през най-бруталните ви тренировки. (3) Това ще също повишават чувствителността на тялото ви към инсулин.

Що се отнася до дозата, ние не се забърквахме - искахме дози, които ще свършат работата!

Берберин 350 mg – Тази мощна билка си е спечелила доста добра репутация като изключително ефективна за намаляване на кръвната глюкоза и за подобряване на усвояването на глюкоза в мускулните клетки. (4) Това е сериозен регулатор на глюкозата, предназначен за богати на въглехидрати храни, така че можете да ядете тези преди - тренирайте въглехидрати и ги вземете там, където трябва да бъдат - вашите мускули!

Екстракт от канела 300 mg – тази популярна подправка е не само чудесна добавка към безброй рецепти и храни, но също така е клинично доказано, че понижава нивата на кръвната захар. (5)

Горчив пъпеш (4:1) 300 mg - Това е старо лекарство, използвано за такива неща като диабет и респираторни проблеми. Клиничните проучвания показват, че горчивият пъпеш може да понижи нивата на кръвната захар в тялото, както и да повиши серумните нива на протеин. (6)

Na-R[+]-алфа липоева киселина 200 mg - Алфа липоевата киселина е мастна киселина, която се среща в митохондриите на всяка клетка в тялото ви. Той играе основна роля в енергийния метаболизъм и също така е добре известен като мощен антиоксидант. (7) Тази форма свързва ALA с натриева сол, което я прави изключително разтворима и много по-бионалична от обикновената ALA. Оставете го на 5%, за да използвате най-добрите налични съставки – в края на краищата говорим за вашите резултати!

Chromium 400 mcg - Хромът е основен микроелемент, който играе ключова роля в метаболизма на инсулина, всъщност той е абсолютно необходим за правилното функциониране на инсулина.

Сминдух 100 mg - Чакай... Сминдух? Това не е ли обикновено в тестовите бустери? Да, така е - но също така е доказано, че сминдухът помага за понижаване на нивата на кръвната захар - така че, разбира се, ние го добавихме към Freak Show. (8)

Няма сравнение

Не може да бъде по-ясно. Freak Show е мощна формула, която може да издигне печалбите ви до нови висоти! Няма друг мимикер на инсулин, който да се сравни с това, което предлага Freak Show. Ефективно дозиране на клинично проучени съставки.

Помогнете да постигнете върховите си нива на тренировка и максимизирайте своите невероятни печалби с този високоефективен мимикер на инсулин!


5% Nutrition
Freak Show - Legendary Series - 180 капсули
Хранителна добавка под формата на капсули, съдържаща минерали и билкови екстракти
< div>
Хранителни данни
Размер на порция:6 капсули
Порции в опаковка:180
< /div>
< /tr> < /tr> < /tbody>
Количество
На порция
%RI*
Тиамин (като тиамин хидрохлорид) 100 mg 8333%
Калций (като дикалциев фосфат) 63 mg 6%
Хром (като хромен хлорид) 400 u00b5g 333%
Екстракт от Gymnema Sylvestre (листа) 1 mg
Банаба на прах (Lagerstroemia speciosa) (листа) 500 mg
Берберин хидрохлорид (от Phellodendron) (Phellodendron amurense Rupr.) 350 mg
Екстракт от канела (Cinnamomum verum)(кора)< /td> 300 mg
Екстракт от горчив пъпеш 4:1 (Momordica charantia)(плод) 200 mg
Na-R[+]-алфа липоева киселина 200 mg
Екстракт от сминдух (стандартизиран до 50% сапонини) (Trigonella foenum-graecum L.) (семена) 100 mg
Екстракт от черен пипер (Piper nigrum) (плод) (Bioperine) 10 mg

*Процентните дневни стойности се базират на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.

Състав:Тиамин (като тиамин хидрохлорид), Калций (като дикалциев фосфат), Хром ( като хромен хлорид), екстракт от Gymnema Sylvestre (листа), банаба на прах (Lagerstroemia speciosa) (листа), берберин хидрохлорид (от Phellodendron) (Phellodendron amurense Rupr.), екстракт от канела (Cinnamomum verum) (кора), екстракт от горчив пъпеш 4: 1 (Momordica charantia) (плод), Na-R[+]-алфа липоева киселина, екстракт от сминдух (стандартизиран до 50% сапонини) (Trigonella foenum-graecum L.) (семена), екстракт от черен пипер (Piper nigrum) (плод )(Биоперин)

Други съставки:Капсула (желатин), силициев диоксид, ориз на прах, магнезиев стеарат.rТова продуктът е произведен в съоръжение, което може също да обработва съставки, съдържащи мляко, яйца, соя, миди, риба, ядки, пшеницаи фъстъци.

Препоръчителна употреба:За максимални резултати вземете пълна порция (6 капсули) с двете си най-високи въглехидратно хранене за деня. Не превишавайте дванадесет (122) капсули на ден.

ПредупрежденияНе е предназначено за лица под 18 години. Да не се използва при бременност или кърмене. Консултирайте се със здравен специалист преди консумация, ако имате някакви предшестващи медицински състояния, включително, но не само: диабет, високо или ниско кръвно налягане, сърдечно, чернодробно или бъбречно заболяване, сърдечна аритмия, инсулт или приемате каквито и да е лекарства с рецепта. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина и с плътно затворен капак. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

Тип единица:Капачки
Нето тегло:193 g
EAN на продукта:850029555179
ID на продукта (SKU):P43497
Страна на произход:САЩ
< /силен>
850029555179
1 Артикул

No customer reviews for the moment.

Panel Tool

Да Не

Редактор на теми на живо

Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Регистрирай нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте Или Нулирайте паролата