Храносмилателни ензими - 90 vcaps
Общи условия
Условия за доставка
Методи за плащане
Кои са най-добрите храносмилателни ензими на Doctor's?
Doctor's Best Digestive Enzymes е пълноспектърна смес от храносмилателни ензими с висока ефективност, създадена да допълва и поддържа собствения храносмилателен капацитет на тялото. Всяка капсула осигурява на тялото ензими, предназначени да подпомагат оптимално храносмилането на мазнини, протеини и въглехидрати, присъстващи в готвена и сурова храна. Формулата осигурява подкрепата на алфа-галактозидаза и бета-глюканаза за разграждане на зеленчуци, боб и зърнени храни и ензими като глюкоамилаза и инвертаза за подпомагане на смилането на въглехидратите. В допълнение, тази пълна формула съдържа полезни бактерии за уникално насърчаване на оптимално чревно здраве.
Как работи?
Храносмилателните ензими се произвеждат от панкреаса и се секретират в дванадесетопръстника (горната част на тънките черва), където протеините, въглехидратите и мазнините се разграждат преди абсорбцията. Капацитетът на тялото да произвежда ензими може да намалее с възрастта. Освен това стресът и други фактори, свързани с нездравословния начин на живот, могат да повлияят на производството на ензими. Допълването с ензимите в Best Digestive Enzymes подпомага попълването на нивата на ензимите в организма, насърчавайки здравословното храносмилане и доставянето на жизненоважни хранителни вещества в тялото. Поддържането на здравословно храносмилане не само помага при случаен стомашно-чревен дискомфорт, но също така поддържа самата цялост на чревната лигавица. Освен това ензимите могат да подобрят здравословния бактериален баланс в червата, като намалят натрупването на несмляна храна в дебелото черво.
Защо трябва да приемам храносмилателните ензими на Doctor's Best?
Doctor's Best Digestive Enzymes предлага пълен набор от ензими за подпомагане на храносмилането на вашето тяло на въглехидрати, фибри, протеини и мазнини. Това е цялостен набор от ензими, които включват: Подпомагане на храносмилането на въглехидрати и фибри - Алфа-галактозидаза - Ензим, който улеснява разграждането на въглехидрати като рафиноза и стахиоза. Този ензим е особено полезен за подпомагане на храносмилането на сурови зеленчуци и боб. - Амилаза - Този ензим функционира за разграждане на въглехидрати като нишесте и гликоген, форма за съхранение на глюкоза. - Бета-глюканаза - важен ензим, който улеснява храносмилането на бета-свързани глюкозни връзки, свързани с пълнозърнести храни като ечемик, овес и пшеница. - Целулаза - Този ензим помага за освобождаването на хранителните вещества, намиращи се както в плодовете, така и в зеленчуците, като разгражда целулозата, растителни влакна. - Глюкоамилаза - Този ензим допълва функцията на хемицелулазата, като разгражда полизахаридите от растенията. - Хемицелулаза - Този ензим подпомага разграждането на въглехидратите и е най-полезен за подобряване на ефективността на храносмилането на полизахаридите от растителни храни. - Инвертаза - Този ензим улеснява разграждането на въглехидратите и е особено ефективен при подпомагане на смилането на захарозата, обикновената трапезна захар. - Лактаза - Този ензим е необходим за правилното използване и смилане на лактозата, преобладаващата захар, намираща се в млякото и другите млечни продукти. - Фитаза - Този ензим разгражда растителните въглехидрати и е особено полезен при разграждането на фитиновата киселина, открита в листните зеленчуци. Тъй като този ензим разгражда фитиновата киселина, той освобождава минералите в растенията и подпомага тяхното усвояване. - Ксиланаза - Този ензим е подвид на хемицелулаза и функционира за разграждане на разтворими фибри от хранителни източници. Подкрепа за храносмилането на протеини - Бромелаин - Ензим, който се извлича от ананас, това хранително вещество също улеснява храносмилането на протеини. Бромелаинът също така се свързва с широк набор от разнообразни ползи за здравето. - Папаин - Този ензим се извлича от папая и служи за подобряване на смилането на протеини, улеснявайки усвояването на хранителните вещества. - Протеаза - Този ензим подпомага храносмилането на протеините, разграждайки ги на усвоими единици аминокиселини, градивните елементи за регенеративните цели на тялото. Подкрепа за храносмилането на мазнини - Липаза - Основният ензим, който функционира за разграждане на липидите и подобряване на използването на мазнини. В това си качество той поддържа функцията на жлъчния мехур. Полезни микроорганизми Bacillus subtilis – Допълването с този важен пробиотичен организъм насърчава здравословен бактериален баланс в червата. Пробиотичните организми са изследвани за тяхната способност да поддържат здрава имунна функция, ефективно храносмилане и общото здраве и благосъстояние на храносмилателния тракт.
Количество на порция | %RI* | Смес от храносмилателни ензими |
---|---|---|
Смес от амилаза (2 щама) | 20000 DU | |
Protease SP Plus Blend (4 Strains) | 95000 HUT | |
Дипептидил-пептидаза IV | 250 | |
Бромелайн | 50 GDU | |
Папаин | 500000 FCC PU | |
Инвертаза | 100 Invu | |
Целулаза | 3250 CU | |
Бета глюканаза | 65 BGU | |
Алфа-галактозидаза | 500 GalU | |
Хемицелулаза | 750 HCU | |
Ксиланаза | 650 XU | |
Фитаза | 10 FTE | |
Глюкоамилаза | 50 AGU | |
Липаза | 3000 FIP | |
Лактаза | 1000 ALU td> | |
Bacillus Subtillus 1 милиард CFU |
*Процентните дневни стойности се базират на диета от 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.
Съставки:Смес от храносмилателни ензими, Смес от амилаза (2 щама), Смес от протеаза SP Plus ( 4 щама), дипептидил-пептидаза IV, бромелаин, папаин, инвертаза, целулаза, бета глюканаза, алфа-галактозидаза, хемицелулаза, ксиланаза, фитаза, глюкоамилаза, липаза, лактаза, Bacillus Subtillus 1 милиард CFU
Препоръчителна употреба:Приемайте по 1 капсула с всяко хранене или както е препоръчано от лекар, информиран за храненето.
ПредупрежденияБез ГМО, без глутен, вегетариански. Съхранявайте на хладно и сухо място.
No customer reviews for the moment.