Evovite - 60 табл ✔️ belle.bg

Evovite - 60 табл

120,47 лв.
С вкл. данък / Срок на годност: 2025-09-30
REF:817189020756

Количество
Наличен

 

Общи условия

 

Условия за доставка

 

Методи за плащане

ГЛЕДАЙТЕ ЗА EVOVITE КАТО ЗА МОЩНА ХРАНИТЕЛНА ЗАСТРАХОВКА ЗА ВАШИЯ ФИТНЕС НАЧИН НА ЖИВОТ.

Нашата цел е да свържем здравето и съвършенството на физиката и ние твърдо вярваме, че EVOVITE помага за постигането на това. EVOVITE е много повече от просто мултивитамини с висока ефективност. Това наистина са три добавки в едно.

Мултивитамино-минерална формула с изключителни форми на съставките
Клинично валидирана бета-аланинова добавка
Технологично превъзходна добавка с куркумин
Реалността е, че много мултивитаминови формулировки използват евтини форми на витамини и минерали и често се хвалят, че имат до 70 съставки, за които до голяма степен не е доказано, че правят нещо на нивата, които съдържат. Не EVOVITE. Качеството и силата бяха на първо място.

Ето защо главният изпълнителен директор на Evogen и главен треньор по физика, Хани „професионалистът“ Рамбод, създаде тази майсторска формула. Той е предназначен не само да поддържа здравето и да запълва празнините в ежедневното ви хранене, но и да повишава ефективността.

ПРЕВЪЗХОДНИ СЪСТАВКИ ЗА ПРЕВЪЗХОДНИ РЕЗУЛТАТИ

Сертифицирани от Albion хелатни минерали - Когато става въпрос за хранене, трудно е да се заменят хранителните вещества, намиращи се в пълнозърнестите храни. Въпреки това, тъй като много култури, отглеждани във ферми, имат все по-малко витаминен и минерален състав, за активните спортисти е важно да приемат добавки с ключови минерали като цинк, магнезий, калий и т.н. Изискванията на RDA на спортистите са по-високи от нормалните поради повишените им нива на активност от вдигане на тежести, кардио и активен начин на живот.

Поради тези причини EVOVITE използва само най-висококачествените хелатирани минерали. Тези минерали са свързани с аминокиселини, за да помогнат за осигуряване на максимална бионаличност и използване от тялото. Тялото естествено хелатира определени минерали, така че хелатните минерали спомагат за спасяването на няколко биохимични процеса на тялото ви. Няма смисъл да се добавят добавки с нискокачествени минерали, които в крайна сметка не се абсорбират, и това е причината EVOVITE да определя стандарта за висококачествени хелатни минерални формулировки.

CarnoSyn Beta-alanine - Често виждате предтренировъчни формули, свръхнатоварени с бета-аланин. За съжаление, изследванията не подкрепят това. Това, което изследванията подкрепят, е приемането на по-малки дози бета-аланин през целия ден, всеки ден. Имайки това предвид, EVOVITE е предназначен да се приема два пъти на ден и да се комбинира с други продукти като EVP XTREME, които също съдържат бета-аланин. Това свързване спомага за осигуряване на максимален вътремускулен синтез на карнозин поради други кофактори, необходими за производството на карнозин, които са лесно достъпни, като магнезий, АТФ, хистидин и др.

Доказано е, че добавянето на 1,2 грама бета-аланин поддържа високи нива на карнозин при активни мъже след зареждане с бета-аланин. По-високите нива на карнозин са това, което причинява повишаване на производителността и издръжливостта, така че без значение какъв продукт с бета-аланин използвате заедно с EVOVITE, можете да бъдете сигурни, че получавате клинично валидиран общ бета-аланин през целия ден по начина, по който е бил предназначени за поглъщане, а не само преди тренировка няколко пъти седмично.

Екстракт от куркумин Longvida SD - Куркуминът е една от най-вълнуващите съставки за общо здраве на пазара и има защо. Като антиоксидант, който преминава кръвно-мозъчната бариера, куркуминът може да насърчи и поддържа здравето на мозъка, като се бори със свободните радикали, които могат да причинят оксидативен стрес за клетките. Като поддържащо средство за контрол на възпалението, куркуминът помага за подобряване на комфорта на ставите и насърчава оптимално здраве и движение на ставите. Куркуминът също така може да помогне за поддържане на здравословни нива на LDL холестерол и същевременно насърчава оптималното здраве на мозъка, сърцето и кръвоносните съдове.

Evogen не само използва куркумин, но и Longvida SD оптимизиран куркумин. Чрез авангардна технология тази патентована форма на куркумин може да достави свободен куркумин в целевите тъкани чрез критичните изисквания за бионаличност на пропускливост, разтворимост и стабилност. Разработен в сътрудничество с елитни невролози в UCLA, Longvida носи богатство от изследвания зад себе си. За разлика от много други форми на куркумин, които имат ниска бионаличност, формата, използвана в EVOVITE, е по-добра и се абсорбира с лекота, за да поддържа общото здраве и възстановяване.


Evogen
Evovite - 60 таблетки
Хранителни добавки под формата на капсули, съдържащи храносмилателни ензими и билкови екстракти
Хранителни факти
Размер на порция:2 таблетки
Порции в опаковка:30
< /tr> < /tr>
Количество
на порция
%RI*
Витамин А (като бета-каротин и други картеноиди) 3000 u00b5g
Витамин С (като аскорбинова киселина Киселина и калциев аскорбат) 500 mg 834%
Витамин D (като холекалциферол) 25 u00b5g 250%
Витамин Е (като D-алфа-токоферил ацетат, смесени токофероли и смесени токотриеноли) 20,1 mg 250%
Витамин К (като менахинон-7 (MK-7) (K2Vital) 45 u00b5g 56%
Тиамин (като тиамин мононитрат) 15 mg 1000%
Рибофлавин (като рибофлавин и рибофлавин 5-фосфат) 20 mg 1176%
Ниацин (като ниацинамид) 50 mg 250%
Витамин B6 (като пиридоксин HCI и пиридоксал-5-фосфат ) 10 mg 500%
Фолат (като фолиева киселина) 200 u00b5g 50%
Витамин B12 (като метилкобаламин) 250 u00b5g 4167%
Биотин 300 u00b5g 100%
Пантотенова киселина (като D-калциев пантотенат ) 50 mg 500%
Калций 150 mg 15%
Фосфор 75 mg 5%
Йод (от водорасли) 75 u00b5g 50%
Магнезий (като Albion Magnesium Aspartate) 100 mg 25%
Цинк (като TRAACS цинков бисглицинат хелат) 15 mg 100 %
Селен (като Albion Seleniumglycinate Complex) 35 u00b5g 50%
Мед (като TRAACS меден бисглицинат хелат) 1 mg 50%
Манган (като TRAACS манганов бисглицинат Хелат) 1 mg 50%
Хром (като TRAACS Chromium Nicotinateglycinate Chelate) 60 u00b5g 50%
Молибден (като TRAACS молибденглицинат хелат) 4 u00b5g 5%< /td>
Натрий 10 mg 1%
Калий (като Calci -K калциев калиев фосфат цитрат) 100 mg 3%
Здраве & Матрица за ефективност
1400,25 mg
(екстракт от коренище на Curcuma longa (като Longvida SD): 200 mg, CarnoSyn Бета-аланин: 1,2 mg, бор (As Albion Bororganicglycine): 25 u00b5g)

*Процентните дневни стойности се основават на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.

Съставки:Витамин А (като бета-каротин и други картеноиди), витамин С (като Аскорбинова киселина и калциев аскорбат), витамин D (като холекалциферол), витамин Е (като D-алфа-токоферил ацетат, смесени токофероли и смесени токотриеноли), витамин К (като менахинон-7 (MK-7) (K2Vital), тиамин ( като тиамин мононитрат), рибофлавин (като рибофлавин и рибофлавин 5-фосфат), ниацин (като ниацинамид), витамин В6 (като пиридоксин HCI и пиридоксал-5-фосфат), фолат (като фолиева киселина), витамин В12 (като метилкобаламин), Биотин, пантотенова киселина (като D-калциев пантотенат), калций, фосфор, йод (от водорасли), магнезий (като Albion Magnesium Aspartate), цинк (като TRAACS Zinc Bisglycinate Chelate), селен (като Albion Seleniumglycinate Complex), мед (като TRAACS меден бисглицинатен хелат), манган (като TRAACS манганов бисглицинатен хелат), хром (като TRAACS хромов никотинатглицинатен хелат), молибден (като TRAACS молибденглицинатен хелат), натрий, калий (като Calci-K калциев калиев фосфат цитрат), здраве & Матрица за ефективност (екстракт от коренище на Curcuma longa (като Longvida SD), CarnoSyn бета-аланин, бор (като Albion Bororganicglycine))

Други съставки:Филмово покритие (титанов диоксид, хипромелоза, поливинил алкохол, полиетилен гликол, талк, рибофлавин (за цвят), пропилен гликол, хидроксипропил целулоза), микрокристална целулоза, стеаринова киселина, кроскармелоза натрий, коповидон, магнезиев стеарат, силициев диоксид и хидроксипропил целулоза.

Препоръчителна употреба:Като хранителна добавка, приемайте (1) една таблетка два пъти дневно с храна, за предпочитане със закуска и вечеря. Не е формулиран за употреба при деца. Не превишавайте препоръчваната употреба. Преди да консумирате Evovite, винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да използвате този или друг продукт с хранителна добавка.

ПредупрежденияНе трябва да приемате този продукт, ако имате някакво медицинско състояние, включително диабет или високо кръвно налягане. Консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт. CarnoSynu00ae може да причини усещане за боцкане/мравучкане/зачервяване при някои потребители. Това усещане обикновено намалява при продължителна употреба. Ако това усещане стане досадно, приемането на Evovite с храна може да притъпи този ефект. Не се използва от лица под 18-годишна възраст или от жени, които може да са бременни или кърмачки. Не използвайте, ако сте алергични или противопоказани към аспирин. Ако приемате аспирин, лекарства за разреждане на кръвта/антикоагуланти или други лекарства, консултирайте се с вашия медицински специалист, преди да използвате този продукт. Прекратете употребата две седмици преди операцията или ако се появи стомашно разстройство. ПАЗЕТЕ НА МЯСТО ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

Тип единица:Таблети
Нето тегло:180 g
EAN на продукта:817189020756
ID на продукта (SKU):P30212
Страна на произход:САЩ
< /силен>
817189020756
3 Артикула

No customer reviews for the moment.

Panel Tool

Да Не

Редактор на теми на живо

Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Регистрирай нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте Или Нулирайте паролата