Каприлова киселина - 60 меки капсули
Общи условия
Условия за доставка
Методи за плащане
Уникални мастни киселини, които поддържат микробния баланс
MCT, който насърчава повишени енергийни нива
Поддържа здравето на GI
Каприловата киселина е популяризирана за първи път като хранителна добавка от д-р Уилям Крук, автор на известната книга за вътрешна екология, The Yeast Connection. Днес той се използва широко като придружител на други ефективни добавки, като ацидофилус и FOS, за здравословен микробен баланс. Набира популярност и сред спортистите, които го ценят заради бързата му енергия. Каприловата киселина е средноверижен триглицерид (MCT), вид липид, който не се усвоява в червата, а по-скоро в черния дроб, подобно на въглехидратите. Като такива, те доставят бърза енергия - повече от два пъти по-голяма от доставяната от глюкозата.
Количество На порция | %RI* | |
---|---|---|
Калории | 10 kcal | |
Общо мазнини | 1 гр | 1% |
Наситените мазнини | 1 гр | 5% |
Каприлова киселина (от средноверижни триглицериди, 1 грам) | 600 мг |
*Процентните дневни стойности се базират на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.
Състав: Каприлова киселина (от средноверижни триглицериди, 1 грам)
Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 софтгел 2 пъти на ден с вода преди хранене.
No customer reviews for the moment.