BCAA 4000 Extreme Shot - 20 х 60 мл. ✔️ belle.bg

BCAA 4000 Extreme Shot - 20 х 60 мл.

104,19 лв.
С вкл. данък / Срок на годност: 2026-01-17
REF:5901330066191

Количество
Наличен

 

Общи условия

 

Условия за доставка

 

Методи за плащане

BCAA 4000 EXTREME SHOT NITROLOADER SYSTEMTM е първият по рода си продукт и крайъгълен камък, когато става въпрос за подпомагане на спортисти от най-взискателните дисциплини.

BCAA 4000 EXTREME SHOT е съществена и функционална концепция за пробив, използваща и доставяща най-висококачествени кристални инстантизирани форми на аминокиселини с разклонена верига (L-левцин, L-валин и L-изолевцин). За първи път в историята NITROLOADER SystemTM - формула, повишаваща ефективността на усвояването на аминокиселини, чието приложение в течна форма вече изпревари наличните на пазара прахообразни разтвори и доведе до изключителна ефективност, е създадена от експерти от Olimp Sport Nutrition, които са специалисти в постигането на оптимално хранене за физически активни хора. BCAA 4000 EXTREME SHOT е иновация за спортисти, които търсят най-ефективните решения по отношение на хранителните добавки дори при най-екстремните тренировки.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - ПОСТОЯННА ЗАЩИТА И МОМЕНТАЛНО ПОДХРАНВАНЕ НА ВАШИТЕ МУСКУЛИ!

Чрез внимателен анализ на физическите упражнения на високоактивни спортисти и жени, не само практикуващи спортове за издръжливост, но и силови и скулптурни дисциплини, т.е. културизъм, може да се забележи, че дейностите, които извършват, често се характеризират с голямо разнообразие, което допълнително увеличава високата интензивност на упражненията. Трябва да се наблегне на създаването на оптимални хранителни условия, включително използването на усъвършенствани добавки, позволяващи правилно хранене, което се разбира като намаляване на риска от катаболни състояния в мускулната тъкан, осигуряване на възможно най-бързата регенерация след интензивни физически упражнения и получаване на състояние на суперкомпенсация на енергийни (въглехидрати) и изграждане (протеини) ресурси.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA представляват около 1/3 от всички мускулни протеини!

BCAA, или верижно разклонени аминокиселини (L-левцин, L-изолевцин и L-валин), са три от деветте незаменими аминокиселини, които тялото не може да синтезира само и трябва да се набавят с храната. Те играят решаваща роля в развитието на скелетната мускулатура. Те представляват около 40% от свободните аминокиселини в кръвната плазма и 35% от всички незаменими аминокиселини в мускулните протеини.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - Тренирайте по-дълго! BCAA премахват чувството на умора.

Аминокиселините с разклонена верига играят важна роля при централната умора, която е свързана с нервната система. Проучванията показват, че количеството серотонин в мозъка (отговорен за чувството на умора) се увеличава с продължителността или интензивността на физическите упражнения. BCAA се конкурират с триптофана (субстратът, който позволява синтеза на серотонин) за релетата в мозъка и следователно му пречат да проникне в тялото, което позволява да се намали чувството на умора. Освен това е установено, че аминокиселините с разклонена верига намаляват производството на триптофан в черния дроб (i, ii).

BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA намаляват забавената мускулна болка!

Мускулната болка и скованост са типични след интензивна тренировка. Това е тъпа болка, която се развива бавно, като обикновено достига пика си между 24 и 48 часа след тренировка. Това чувство много често се бърка с обикновени мускулни болки. Етиологичният агент на тези промени е увреждането на мускулните клетки в областите на прикрепване на сухожилията. Болката обикновено отшумява в рамките на една седмица след тренировка, но цялостната регенерация на увредените влакна е много по-бавна. Тези промени са известни като забавено начало на мускулна болка.

Проучванията показват, че BCAA помагат за намаляване на мускулната болка след тренировка. В група, получаваща аминокиселини с разклонена верига, мускулната болезненост е била с 30% по-ниска (диаграма 1), отколкото в групата, получаваща плацебо. Нивото на креатин киназата (маркер за мускулно увреждане, графика 2) е с 22% по-ниско през първия ден в групата, приемаща BCAA, а способността на мускулите да генерират сила в плацебо групата намалява с 27%, а в групата с BCAA само с 18%. Регенерацията след тренировка също е по-бърза в групата от субекти, получаващи аминокиселини с разклонена верига (iii).

В друг експеримент, добавки с разклонени аминокиселини в комбинация с глюкоза, намалява мускулната болезненост при жените (в сравнение с плацебо, диаграма 3). Мускулната болезненост се изследва в продължение на 4 дни, на всеки 24 часа от края на упражнението (iv).

BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA действат анаболно и АНТИКАТАБОЛИЧНО!

Експериментът, който е проведен върху 19 здрави субекта, прекарали 6 дни в леглото, показва, че липсата на физическа активност за толкова кратък период от време води до намаляване на протеиновия синтез. В допълнение, повишаването на нивото на получените BCAA спомага за стабилизиране на протеиновия синтез. Повишеният прием на BCAA причинява 20% намаление на отделянето на азот в урината, което показва, че по-малко протеини се отстраняват от тялото (v).

Освен че аминокиселините с разклонена верига действат анаболно, те имат още едно предимство - действат и антикатаболно. По време на изтощителни тренировки аминокиселините с разклонена верига се освобождават и „изгарят“ от мускулния протеин. Допълнителната употреба на BCAA преди, по време и след тренировка може да попречи на разграждането на мускулния протеин.

В BCAA 4000 EXTREME SHOT катаболната активност на аминокиселините с разклонена верига е подсилена с висока доза L-глутамин, което допълнително засилва ефекта.

BCAA 4000 EXTREME SHOT - BCAA и СПОРТ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ.

Плувците, приемащи 12 g BCAA на ден, предотвратяват мускулния катаболизъм след плуване на 600 m, докато групата, приемаща плацебо, изпитва мускулен катаболизъм един ден след тренировка (vi). В допълнение, регенерацията при усилие на плувците също се подобри.

Подобни заключения бяха направени от проучване на колоездачи, които преди, по време и след тренировка пиеха богата на BCAA напитка. Аминокиселините предпазват мускулите им от разпадане (vii).
Можем да очакваме аналогията на гореспоменатия ефект при хора, които практикуват други спортове от подобен характер, включително бегачи, маратонци, десетобойци или участници в отборни спортове.

ЗАЩО СЪЕДИНЕНИЯТА, ИЗПОЛЗВАНИ В BCAA 4000 EXTREME SHOT, СА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЗА ХОРАТА, ПРАКТИКУВАЩИ СПОРТУВАНЕ?
BCAA са основният градивен елемент на мускулите - съставляват близо 40% от тяхното сухо тегло. BCAA, приложени преди тренировка, позволяват защитата на мускулните протеини срещу разграждане, действайки като алтернативен източник за синтеза на глюкоза в състояние на изтощение на тялото. Те имат положително въздействие върху повишаване на ефективността на получаване на енергия от допълнителни мазнини, поддържайки оптимално ниво на енергийно снабдяване на работещите мускули. Ускоряване на скоростта на регенерация след тренировка. Високото ниво на BCAA в тялото по време на тренировка може да намали производството на серотонин в мозъка, което значително помага за намаляване и забавяне на чувството за обща умора. Освен че имат катаболен ефект, те ефективно активират пътищата на системата за протеинов синтез и са директен субстрат за изграждане на чиста телесна маса, допринасяйки за подобряване на фигурата.
Ако искате да тренирате дълго време и с максимална интензивност, като същевременно предпазвате мускулите от разграждане, BCAA 4000 Extreme Shot е идеалният продукт за вас!

BCAA 4000 EXTREME SHOT - ANABOLIC градивни елементи ви позволяват да изградите мускулите, за които винаги сте мечтали!

Благодарение на използването на течна технология, нейните компоненти се усвояват незабавно, те не трябва да преминават през процесите на храносмилане, които прави протеинът, получен от храната. И именно ценните минути непосредствено след тренировка разделят шампионите от останалите. Можете да сте сигурни, че с BCAA 4000 Extreme Shot няма забавяне на усвояването, за разлика от таблетките или капсулите, а също и при разтворимите прахове.

ТЪРСИТЕ ВИСОКОЕФЕКТИВНО И БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ?
BCAA 4000 EXTREME SHOT Е ТОЧЕН ЗА ВАС

BCAA 4000 Extreme Shot- максимална лекота на употреба:
лесна за носене удобна ампула, можете да използвате продукта по всяко време и на всяко място, не е нужно да поглъщате множество капсули или таблетки, винаги можете да сте сигурни в свежестта на продукта (1 ампула = 1 порция).
С ЖЕЛАНИЕ ЗА ПОВЕЧЕ УПРАЖНЕНИЯ, ПО-МАЛКО УМОРА И ЗАЩИТА НА МУСКУЛНАТА ТЪКАН - СЕГА НЯМА ДА ИМАТЕ РАВНИ

Още веднъж можете да видите защо BCAA 4000 Extreme Shot е най-добрият избор за вас: < br> фармацевтично качество на аминокиселините, използвани за производството на BCAA, само свободни форми, а не често използвани филтрати от хидролизати, замърсени с други аминокиселини, незабавен ефект, гарантиран от течната форма на продукта, оптимално за спортни упражнения съотношение на L-левцин : L-валин: L-изолевцин = 2:1:1 синергия на компонентите (добавка на таурин и витамини от група В) удобство за употреба чрез удобна ампула, отлични, ароматни вкусове, без добавена захар, досега най-голямата концентрация на пазар на 1 ml консумирана течност, BCAA с подобрена разтворимост (инстантизиран) - по-добра смилаемост, удобен и удобен под формата на малка ампула, която може да се носи в джоба или колана, готов за пиене, спестява време и е удобен, няма нужда от приготвяне на шейк, висока концентрация - нисък стрес за храносмилателния тракт, прекрасен вкус, който не оставя усещането за жажда или сухота в устата.


Olimp Nutrition
BCAA 4000 Extreme Shot, Orange - 20 x 60 ml.
Хранителна добавка в течна форма, съдържаща аминокиселини, витамин В6 и В12.
Хранителни данни
Размер на порция:1 ампула (60 мл.)
Порции в опаковка: 20
< th>Количество
на порция < td>
Количество
На 100 ml
%RI*
Формула BCAA NITRO 8333,33 mg 5000 mg 0%
L-левцин 3333,33 mg 2000 mg 0%
L-валин 1666,67 mg 1000 mg 0%
L-изолевцин 1666,67 mg 1000 mg 0%
L-глутамин 1666,67 mg 1000 mg 0%
NITROLOADER SYSTEM 85 mg 51 mg 0%
Натрий 83,33 mg 50 mg 0%
Витамин В6 1,75 mg 1,05 mg 75%
Витамин В12 3,12 mg 1,88 mg 75%

< span> *Процентните дневни стойности се основават на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.

Състав:BCAA NITRO формула, L-левцин, L-валин, L-изолевцин, L-глутамин, NITROLOADER SYSTEM, натрий, витамин B6, витамин B12

Други съставки:вода, свободни аминокиселини (BCAA: 3,3% L-левцин, 1,67% L-валин, 1,67% L-изолевцин; 1,67% L-глутамин), регулатори на киселинността - лимонена киселина, натриев цитрат; аромати, 0,4% колагенов хидролизат, подсладители - ацесулфам К, сукралоза; консервант - сорбинова киселина; емулгатор-соев лецитин; пиридоксин хидрохлорид u2013 вит. B6, цианокобаламин u2013 вит. B12, , оцветители: бета-каротин, рибофлавин, кармин (за вкус на портокал), кармин (за вкус на ягода), рибофлавин (за вкус на лимон).r

Препоръчителна употреба:Приемайте по 1 ампула (60ml) 1-2 пъти дневно u2013 преди закуска и преди тренировка. Разклатете добре поне 5 минути преди употреба.

ПредупрежденияНе превишавайте препоръчителна дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Препоръчва се разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Деца, бременни и кърмещи жени не трябва да използват този продукт. Може да се появи утайка, но тя не влияе върху качеството или свойствата на продукта. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

Тип единица:Течност
Нето тегло:1810 g
EAN на продукта:5901330066191
ID на продукта (SKU):P21662
Страна на произход:PL
< /силен>
5901330066191
5 Артикула

No customer reviews for the moment.

Panel Tool

Да Не

Редактор на теми на живо

Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Регистрирай нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте Или Нулирайте паролата