AllDayYouMay Кофеинови - 456 - 462 грама - Плодов пунш ✔️

AllDayYouMay Кофеинови - 456 - 462 грама - Плодов пунш

101,33 лв.
С вкл. данък / Срок на годност: 2025-07-31
REF:850006755578

Количество
Наличен

 

Общи условия

 

Условия за доставка

 

Методи за плащане

Ако сте сериозни за печалбите, трябва да започнете, изживеете и завършите деня си в анаболно състояние. И за да направите това, имате нужда от подкрепата на ALL DAY YOU MAY 10:1:1 съотношение BCAA напитка за възстановяване. Поемете контрол и увеличете максимално мускулното си възстановяване и насърчавайте растежа и всичко това с напитка, на която можете да се наслаждавате през целия ден, между храненията и след тренировка.

За разлика от по-малко качествените BCAA, ALL DAY YOU MAY съдържа няколко клинично дозирани съставки, които да ви помогнат да увеличите максимално ефективността си във фитнеса и през целия ден.

Има няколко мощни смеси от съставки, които ви осигуряват храносмилателни ензими, поддръжка на ставите, електролити, подкрепа на черния дроб и вътреклетъчен буфер, воден от бета-аланин, за да ви помогне да преодолеете мускулната умора. Споменахме ли, че ADYM има и безумно добър вкус!

BCAA смес – левцин, изолевцин, валин – 6 грама
От трите BCAA, левцинът е този, който има най-много изследвания, подкрепящи способността му да стимулира протеиновия синтез. Ние използваме иновативно съотношение 10:1:1, което означава, че получавате ОГРОМНА доза от 5 грама от този мощен анаболен активатор във всяка порция за максимален ефект. Допълнителните две BCAA действат синергично с левцин, за да постигат по-добри резултати, отколкото левцинът сам по себе си.

Смес от есенциални аминокиселини – фенилаланин, треонин, лизин HCl, хистидин HCl, триптофан, метионин – 205 mg
Последните клинични проучвания показват, че протеиновият синтез се стимулира в по-голяма степен, ако се добавят допълнителни ЕАА, поради което ги добавихме към формулата.

Смес от условно есенциални аминокиселини – глутамин, L-карнитин L-тартарат – 2750 mg
Какво представляват CEAA или условно EAA? Те са аминокиселини, които не могат да бъдат произведени от тялото при определени условия, като например стрес. Не можем да измислим нещо по-стресиращо от брутално тежките тренировки, на които се подлагате няколко пъти седмично, така че за нас е напълно логично да ги включим в ADYM.

Глутамин – голяма част от справянето със стреса от интензивна тренировка е възстановяването и това е мястото, където аминокиселината глутамин ви помага да останете в анаболно състояние. Той също така работи синергично с BCAA за стимулиране на протеиновия синтез, действа като антикатаболно средство по време на тренировка и насърчава възстановяването след тренировка.

L-карнитин L-тартарат – Включихме тази версия на карнитин, защото поддържа производството на тестостерон и не е по-анаболен от това!

Поддържаща смес от аминокиселини – таурин, концентрат от сурова кокосова вода, HICA, бромелаин, прах от боровинки – 960 mg
Таурин – Това е популярна аминокиселина, която често се включва в енергийни напитки и преди тренировки. Ние го използваме тук заради мощните му ефекти върху клетъчния обем. Тауринът изтегля вода в мускулите, хиперхидратира ги и ги раздухва силно!

Концентрат от кокосова вода – Ако се потите, това означава, че работите усилено. Това също означава, че губите електролити. Ако не замените електролитите, които сте загубили, рискувате мускулни крампи, както и дехидратация. Кокосовата вода е пълноценна съставка, която замества течностите: съдържа витамини, ключови електролитни минерали, антиоксиданти, аминокиселини и ензими за напреднала хидратация.

HICA (алфа-хидроксиизокапронова киселина) – Това е метаболит на левцин, който работи синергично с BCAA и EAA за стимулиране на протеиновия синтез. Освен това той свързва амоняка в мускулите по време на тежка тренировка, като по този начин блокира умората.

Плод от боровинка – това е сред най-ефективните антиоксиданти на пазара и помага на имунната ви система да се бори със свободните радикали, предизвикани от тренировка.

Бромелаин – това е храносмилателният ензим, който се намира в ананаса и е добавен към ADYM, за да ви помогне да смилате високите нива на протеин, които повечето бодибилдъри консумират.

Вътрешноклетъчна буферна смес – бета-аланин, дикалциев фосфат, натриев бикарбонат – 800 mg
Тъй като актът на тренировка е катаболен, той разкъсва мускулната тъкан и източва запасите от гликоген. Вашите мускули реагират и настъпва скок в нивата на млечна киселина, понижавайки нивата на рН, за да предпазите мускулите си от понасяне на повече щети. Познавате това като "мускулна недостатъчност". Искаме да прекъснем този процес, за да можете да преодолеете точката на провала и да продължите да навлизате дълбоко в зоната на растеж.

Вътреклетъчният буфер помага за образуването на бариера между вашите мускули и това драматично увеличение на млечната киселина, тъй като нивата на рН намаляват в опит да спрат разграждането на мускулите.

Смес за поддържане на ставите и черния дроб – D-глюкозамин сулфат, калий, МСМ, бял трън – 650 mg
Удряте го силно всеки път, когато ходите във фитнеса и си слагате колана. Можете да се обзаложите, че мускулите ви не са единственото нещо, което търпи побой. Ставите ви също – най-много коленете, лактите и раменете. Ето защо ADYM включва комплекс за поддържане на ставите и сме използвали две от най-мощните налични съставки за стави.


5% Хранене
AllDayYouMay Caffeinated - Legendary Series, Плодов пунш - 456 грама
Хранителна добавка под формата на прах, съдържаща есенциални аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига и смес от кофеин
Хранителна информация
Доза: 1 мерителна лъжица (15,2 g)
Дози в опаковка: 30
Количество
На 100гр
Количество
На порция
%RI*
Витамин С (като аскорбинова киселина) 1315.79 mg 200 мг 222%
Витамин В6 (като пиридиксин хидрохлорид) 13,16 мг 2 мг 118%
Витамин B12 (като цианокобаламин) 822.37 u00b5g 125 u00b5g 5208%
Калций (като дикалциев фосфат) 565.79 мг 86 мг 7%
BCAA смес
6000 мг
(L-левцин: 0, L-валин: 0, L-изолевцин: 0)
Смес от условно есенциални аминокиселини
2750 мг
(L-карнитин: 0, L-глутамин: 0, L-тартарат: 0)
Поддържаща смес от аминокиселини
960 мг
(Бромелаин: 0, L-таурин: 0, Aplha-хидроксиизокапронова киселина (леуцинова киселина): 0, боровинки (Vaccinium angustifolium) (плодове) на прах: 0, суров кокос (Cocos nucifera) (плодове) воден концентрат: 0)
Вътрешноклетъчна буферна смес
800 мг
(Бета-аланин: 0, натриев бикарбонат: 0, дикалциев фосфат: 0)
Смес за поддържане на ставите
650 мг
(Млечен бодил (Silybum marianum) (семена): 0, метилсулфонилметан (MSM): 0, D-глюкозамин сулфат калий: 0)
Смес от есенциални аминокиселини
155 мг
(L-треонин, L-хистидин HCl: 0, L-лизин HCl: 0, L-фенилаланин: 0, L-метионин: 0, L-триптофан: 0)
ЕСТЕСТВЕНА ЕНЕРГИЙНА СМЕС
125 мг
(Кофеин (от зелен чай (Camellia sinensis) (листа): 0, органичен кофеин (от зелено кафе на зърна) (Purcaf): 0)

*Процентните дневни стойности се основават на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.

Съставки: Витамин C (като аскорбинова киселина), витамин B6 (като пиридиксин хидрохлорид), витамин B12 (като цианокобаламин), калций (като дикалциев фосфат), смес от BCAA (L-левцин, L-валин, L-изолевцин), условно есенциални Смес от аминокиселини (L-карнитин, L-глутамин, L-тартарат), поддържаща смес от аминокиселини (бромелаин, L-таурин, апла-хидроксиизокапронова киселина (левцинова киселина), боровинка (Vaccinium angustifolium) (плод) на прах, суров кокос ( Cocos nucifera) (плод) воден концентрат), вътреклетъчна буферна смес (бета-аланин, натриев бикарбонат, дикалциев фосфат), смес за поддържане на ставите (млечен бодил (Silybum marianum) (семена), метилсулфонилметан (MSM), D-глюкозамин сулфат Калий), смес от есенциални аминокиселини (L-треонин, L-хистидин HCl, L-лизин HCl, L-фенилаланин, L-метионин, L-триптофан), ЕСТЕСТВЕНА ЕНЕРГИЙНА СМЕС (кофеин (от зелен чай (Camellia sinensis)) (листа) , органичен кофеин (от зелено кафе на зърна) (Purcaf))

Други съставки: Естествени и изкуствени аромати, лимонена киселина, глюкозни полимери, калиев ацесулфам, сукралоза, силициев диоксид, FD&C Red no40.rСъдържа: ядки (кокос).rТози продукт е произведен в съоръжение, което може също да обработва съставки, съдържащи мляко , яйца , соя , миди , риба , черупкови плодове , пшеница и фъстъци .

Препоръчителна употреба: Смесете една лъжица с 12 -16 унции вода и консумирайте между храненията, точно преди тренировка, по време на тренировка или след тренировка. Не превишавайте повече от 3 порции на ден.

Предупреждения Не е предназначен за употреба от лица под 18-годишна възраст. Консултирайте се с вашия медицински специалист преди употреба, ако имате или подозирате медицинско състояние, приемате лекарства с рецепта, бременна сте или кърмите. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина и със здраво затегнат капак, ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

Тип единица: Прах
Тегло нето: 658 гр
EAN на продукта: 850006755578
ID на продукта (SKU): P42687
Страна на произход: САЩ
850006755578
10 Артикула

No customer reviews for the moment.

Panel Tool

Да Не

Редактор на теми на живо

Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Регистрирай нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте Или Нулирайте паролата