AminoJect - 470 - 486 грама - Синя малина ✔️ belle.bg

AminoJect - 470 - 486 грама - Синя малина

126,63 лв.
С вкл. данък / Срок на годност: 2025-10-31
REF:817189020039

Количество
Наличен

 

Общи условия

 

Условия за доставка

 

Методи за плащане

AminoJect е най-добрата напитка за възстановяване с BCAA и глутамин за максимизиране на опростена физика. Използвайки само най-висококачествените растителни аминокиселини, чистотата и качеството на AminoJect са несравними заедно с превъзходното удовлетворение от вкуса.

AMINOJECT- ПРЕМИУМ АМИНОКИСЕЛИНЕН УСКОРИТЕЛ
КРАЙНИЯТ ЧИСТ КАТАЛИЗАТОР ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА BCAA, СЪДЪРЖАЩ АМИНОКИСЕЛИНИТЕ BIOFERM-QA

Когато става въпрос за качествени аминокиселини, Evogen Nutrition винаги е определял стандарта, когато става дума за ултра-чисти и чисти ферментирали източници. За първи път представихме нашите ферментирали аминокиселини с разклонена верига на пазара с нашата мощна EVP преди тренировка без стимуланти. Седем години по-късно поддържаме този стандарт за качество с всички наши продукти, включително най-новото ни представяне AminoJect. Тази невероятна на вкус формула е пълна не само с BCAA, но и с глутамин и бетаин, за да ускори възстановяването с нечувана скорост. Бихте ли очаквали нещо по-малко от професионалния създател Хани Рамбод? Evogen създаде изцяло нова ултра-премиум категория BCAA с представянето на AminoJect. Почувствайте и вкусете разликата в AminoJect)

МАКСИМУМ > РЕМОНТ | ИЗДЪРЖЛИВОСТ | ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

6 грама

Ферментирал L-Левцин, L-Изолевцин и L-Валин – BCAA са се превърнали в „задължителни“ за всеки сериозен атлет поради една и само една причина: те работят. Въпреки това, за да имате забележим ефект при намаляване на мускулната болка и ускоряване на възстановяването, трябва да имате достатъчно количество. Ето защо AminoJect използва огромна доза от 6 грама, за да осигури правилното стимулиране на протеиновия синтез и да спре катаболните процеси в тялото ви с всяка порция. Вие работите упорито за вашите печалби, поради което AminoJect трябва да бъде основен елемент във вашия арсенал от тренировки по време на тренировка, когато се опитвате да увеличите максималните печалби на мускулна маса и да се борите с потенциална загуба на мускули по време на рязане.

5 грама

Ферментирал L-глутамин – докато повечето продукти с аминокиселини по време на тренировка имат само 1-2 грама, AminoJect използва цели 5 грама общо. Evogen винаги е използвал тази чиста форма на l-глутамин като ангажимент за качество.

1 грам

Безводен бетаин - Това производно от захарно цвекло с естествен произход има силна клинична подкрепа при спортисти, когато става въпрос за увеличаване на мощността. Това се постига чрез подпомагане на собственото производство на креатин в тялото ви, което има пряк ефект върху увеличаването на представянето, като например повторения до отказ, обща извършена работа и т.н. Безводният бетаин е от съществено значение за AminoJect поради различни причини, включително да помогне за оптимизиране на водния баланс в работещите мускули заедно с мощната електролитна смес, включена във формулата.

1 грам

Цитрулин малат – Този мощен подобрител на производителността е „задължителен“ във всяка формулировка по време на тренировка. Причината е, че може да помогне за увеличаване на отпадъчните продукти от амоняк, произведени от разграждането на BCAA в работещите мускули. Той също така подпомага осигуряването на АТФ на работещите мускули чрез цикъла на Креб, за да осигури допълнителен „тласък“ на вашите тренировъчни сесии.

electrolyte-aminojectAminoJect Електролитен комплекс - Завършването на тази високоефективна формула е революционна електролитна смес. Тази смес от пълен спектър е създадена специално за ентусиасти с трудолюбиво телосложение, за да оптимизира производителността и пълнотата на мускулите. Електролитите играят решаваща роля в поддържането на водния баланс в цялото тяло и улесняват функцията на моторните неврони. Без тази добавка към формулата на AminoJect има шанс производителността да бъде компрометирана, когато увеличите тренировъчния обем.

biofermqa
РАЗЛИКАТА В BIOFERM QA Е РАЗЛИКАТА В EVOGEN

Когато става дума за аминокиселини с разклонена верига, по същество има два различни производствени процеса. Първият се нарича ензимна ферментация, а вторият се нарича химическа екстракция. Ензимната ферментация обикновено използва растителни източници като царевица и чрез множество стъпки с използване на ензими, резултатът са различни аминокиселини в свободна форма. Този процес произхожда от Япония, за да подпомогне нарастващата нужда от аминокиселини с фармацевтичен клас за множество медицински инфузионни терапии.

AminoJectGraph1 Вторият процес е известен като химическа екстракция. Изходният материал за този процес започва с животински странични продукти като коса, пера, нокти, нокти и т.н., които имат високо съдържание на кератин. Кератините са богати на аминокиселини и протеини. Чрез различни процеси на химическо разграждане и екстракция, асортимент от аминокиселини може да бъде изтеглен от кератините, за да се създадат суровини. По същество много животни, които се озовават в месопреработвателни предприятия, даряват своята козина, пера и т.н., за да поддържат продукти от аминокиселинни суровини.

Точно както скорошната тенденция за увеличаване на аминокиселините, аминокиселините на базата на растителни спрямо животински отпадъци се свеждат до етиката и стандартите на компанията. Много потребители бяха готови да плащат евтини цени за протеини с амино добавка, които имаха високо съдържание на азот, което се равняваше на истинското съдържание на протеин. Evogen Nutrition никога не е участвал в тази измамна практика и пуснахме IsoJect ултра-премиум чист суроватъчен изолат като доказателство за нашия ангажимент за качество.

Същото важи и за вземането на съзнателен избор да не се използват евтини BCAA, получени от отпадъчни продукти от преработката на животинско месо и изборът да се използват по-скъпи растителни аминокиселини. Сега, с въвеждането на AminoJect, ние използваме същите чисто рафинирани ферментирали аминокиселини, които са били използвани в EVP, EVP Plus и Cell KEM от самото им създаване преди години. Някои компании поставят много високи стандарти за качество, а други ги избягват от алчност. Evogen Nutrition очевидно е избрала пътя, от който потребителите са се учили отново и отново, което е, че получавате това, за което плащате.


Evogen
AminoJect, Синя малина - 470 грама
Хранителни добавки под формата на прах, съдържащи аминокиселини, минерали и билкови екстракти
Хранителна информация
Доза: 1 мерителна лъжица (15,66 g)
Дози в опаковка: 30
Количество
На порция
%RI*
Калории 0%
Общ брой на въглехидратите <1 1%
калций 46 мг 5%
Фосфор 113 мг 11%
Магнезий 37 мг 9%
Натрий 135 мг 6%
калий 78 мг 2%
BIOfermQA BCAA Възстановяващ комплекс
11000 мг
(L-изолевцин (ферментирал): 1500 mg, L-левцин (ферментирал): 3000 mg, L-валин (ферментирал): 1500 mg, L-глутамин (ферментирал): 5000 mg)
Матрица на ефективността
2000 мг
(L-цитрулин DL-малат: 1000 mg, безводен бетаин: 1000 mg)
Електролитен комплекс
525 мг
(Дикалциев фосфат: 175 mg, дикалиев фосфат: 175 mg, тримагнезиев фосфат: 175 mg)
Матрица за повишаване на бионаличността
5 мг
(Екстракт от черен пипер 95% (като Bioperine): 0)

*Процентните дневни стойности се основават на диета с 2000 калории. Вашите дневни стойности може да са по-високи или по-ниски в зависимост от вашите нужди от калории.

Състав: калций, фосфор, магнезий, натрий, калий, BIOfermQA BCAA Recovery Complex (L-изолевцин (ферментирал), L-левцин (ферментирал), L-валин (ферментирал), L-глутамин (ферментирал)), Performance Matrix (L -Цитрулин DL-малат, безводен бетаин), електролитен комплекс (дикалциев фосфат, дикалиев фосфат, тримагнезиев фосфат), матрица за подобряване на бионаличността (екстракт от черен пипер 95% (като биоперин))

Други съставки: Естествени и изкуствени аромати, ябълчена киселина, натриев цитрат, лимонена киселина, натриев хлорид, сукралоза, силициев диоксид, ацесулфам калий, FD&C Blue No. 2 Alum Lake, FD&C Blue No. 1.rАлерген: няма. Произведено в съоръжение, което също обработва фъстъци , пшеница и яйца . Алергени: Няма. Произведено в съоръжение, което също обработва фъстъци , пшеница и яйца .

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка смесете 1 лъжица AminoJect с 6-8 oz. от студена вода. AminoJect може да се консумира преди тренировка, между храненията, по време на тренировка и след тренировка, за да стимулира възстановяването и възстановяването на мускулите.

Предупреждения Този продукт е предназначен да се консумира само от здрави възрастни, навършили 18 години. Не използвайте този продукт, ако сте бременна, очаквате да забременеете или кърмите. Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да използвате този или друг продукт като хранителна добавка. Не използвайте този продукт, без да се консултирате с Вашия лекар, ако използвате някакво лекарство, отпускано по лекарско предписание или без рецепта, или ако имате някакво предшестващо медицинско състояние. Незабавно прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар, ако получите някаква нежелана реакция към този продукт. Не използвайте, ако защитното уплътнение е счупено или липсва. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от влага и слънчева светлина. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

Тип единица: Прах
Тегло нето: 580 гр
EAN на продукта: 817189020039
ID на продукта (SKU): P28098
Страна на произход: САЩ
817189020039
23 Артикула

No customer reviews for the moment.

Panel Tool

Да Не

Редактор на теми на живо

Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти

Тези изображения в папка YOURTHEME/assets/img/patterns/

  • Прикачен файл
  • Позиция
  • Повтаряне
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти
Изчисти

Регистрирай нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте Или Нулирайте паролата